Måndag 31/7
11.00 Unghästbedömning
Två av Sveriges mest kunniga inom fälttävlan bedömer 4-7-åriga unghästars lämplighet för fälttävlan. Provet genomförs med bedömning av gångarter, hoppning och terräng.
19.00 Grillkväll 
 
Tisdag 1/8
8.30 Träning Chris Burton 3 grupper á 45 minuter
Australiensaren Chris Burton bor i England och tävlar framgångsrikt med hästar på alla nivåer. En av världens bästa ryttare som också är en mycket duktig tränare. I februari var han för första gången i Sverige och höll en lovordad clinic på Flyinge och många har hört av sig för att höra när han skulle komma igen! Nu är det dags!
11.15 Clinic elitryttare
13.00 Träning Chris Burton 6 grupper á 45 minuter
13.30 Clinic ”Vad vill en dressyrdomare se?” med Kicki Klingspor
Kicki Klingspor är dressyrdomaren på hög nivå som mest dömer fälttävlan. Hon är en uppskattad medlem i Grand Jury på de stora eventen, senast Kentucky och Badminton. Kicki kommer med utvalda ekipage visa vad som är viktigt i bedömning av olika rörelser.
17.00 Föredrag ”Att jobba med hästar utomlands”
Många drömmer om att jobba med hästar utomlands, och här får vi höra några som förverkligat drömmarna berätta om hur det är. Tips och råd, frågestund och interjvuer.
Ansvarig: Mona Beckman
19.00 Pubkväll med fälttävlansquiz
 
Onsdag 2/8
9.00 Ta Fälttävlanskortet
Ansvarig : Lars Christensson
Anmälan till sara.sjoborgwik@swedisheventing.se
12.00 SweE träningstävling One-stop-Eventing, 60 och 90 cm
För första gången arrangeras nu Swedish Eventings koncept som ger alla möjligheter att prova på eller träna alla momenten på ett enkelt och roligt sätt. Dressyr, hoppning, terräng. Allt rids i en följd.
15.00 PharmaLight bjuder på ett föredrag i friskvård "100% häst under sadeln"
18.00 Träff SweE Hästägarförening
En intressant workshop för dig som är hästägare eller drömmer om att vara det och vill diskutera frågor kring ägandet av häst. Swedish Eventing bjuder in dig till att mötas under trevliga former och ventilera vårt käraste ämne med andra i samma sits. Målet är att ha ett forum för hästägare som både kan ses på tävlingar, ha ett nätverk att lyfta de många frågor som vi ställs inför och utbyta erfarenheter och även åka på resa med ciceroner.
Ansvariga: Camilla Ericson och Mona Beckman
19.00 Grillkväll. Jan Jönsson och Nathalie Blomquist samtalar om Fälttävlan då och nu. En resa genom årtionden när Janne varit verksam på högsta nivå både som aktiv och som förbundskapten.
 
Torsdag 3/8
11.00 Näringslivsdag
15.00 Fälttävlans Mästarnas Mästare
Det här är mästerskapstävlingen för ryttare som representerat Sverige i olika mästerskap men inte är fullt så aktiva tävlingsryttare idag. Förra årets guldmedaljör Lars Christensson utmanas i år av både gamla och nya mästare inom fälttävlan. Kom och hjälp till att heja fram din favorit till seger! Ryttarna presenteras på vår hemsida: www.swedisheventing.se
Torsdag 3 augusti, kl 15.00 på Skyrup Country Club, stora banan
17.00 Invigning av tävlingarna
 
Fredag 4/8
19.00 Ryttarfest