Rebecka Persson red Amigo i One-Stop-Eventing med en fin dressyr och felfritt i både hoppning och terräng. Foto: SweE Rebecka Persson red Amigo i One-Stop-Eventing med en fin dressyr och felfritt i både hoppning och terräng. Foto: SweE

Premiär för One-Stop-Eventing

Swedish Eventings koncept för en enklare träningsform för fälttävlan genomfördes för första gången på Fälttävlansveckan. Det var ett mycket uppskattat av både deltagare och publik. Man går banan med häst vilket gör det inbjudande och ger unghästar och hästar som behöver få lite rutin för att bli säkrare på sin uppgift bra förutsättningar. Mats G Andersson guidade både deltagare och åhörarna runt hela banan och visade de olika hindren. Ett bra och enkelt sätt att prova på fälttävlan och träna alla fälttävlansmomenten. 

 

Publiken guidades runt hela banan och varje hinder visades. Det var mycket uppskattat och många hade frågor som banbyggaren fick besvara med både ord och mer praktisk förevisning.
Publiken guidades runt hela banan och varje hinder visades. Det var mycket uppskattat och många hade frågor som banbyggaren fick besvara med både ord och mer praktisk förevisning.
Mats G Andersson gick igenom banan med Rebecka Persson .
Mats G Andersson gick igenom banan med Rebecka Persson .


____________________________________________________________________________________________
 

One-Stop-Eventing!
Swedish Eventings koncept som ger enkla möjligheter att prova på och träna på alla moment som ingår. Inget avbrott mellan momenten, ingen utrustning behöver bytas. Smidigt, enkelt och framförallt väldigt kul!
På Fälttävlansveckan på Skyrup kommer nu för första gången arrangeras två klasser i One-Stop-Eventing, 60 cm och 90 cm. Klasserna inleds med ett enklare dressyrprogram, därefter rider man direkt ut på hoppbanan och avslutar sedan med en enklare terrängbana. Det här är ett bra tillfälle att prova på hur det är att rida fälttävlans terrängmoment om man när nyfiken på sporten liksom en chans att få träna tävling för att få mer rutin för dig och din häst. Du behöver inte ha tagit Fälttävlanskortet för att få starta, men vill du ta det så har du chansen kl. 9.00 onsdag 2 augusti. One-Stop-Eventing går på onsdagen 2 augusti med start kl. 13 på Skyrup Country Club.


Anmälan kan göras fram till kl. 11.00 onsdag 2 augusti. Anmäl dig på mail info@swedisheventing.se, betala 200 kr via Swish 123 335 0006 Swedish Eventing. Skriv ditt namn och klass på meddelandet. 

Startlista onsdag 2 augusti kl. 13.00
60cm
Linn Andersson - Lise (c-ponny)
Rebecka Persson - Amigo  (D-ponny)

 

Samling för bangång kl. 13.00 Stora banan, Skyrup Country Club. 
Välkomna!