Lycka till på tävlingsbanorna Ida, amanda och Linn!

Lars Christensson instruerar ryttarna, från vänster Ida Creutz, Amanda Harrysson, Linn Andersson. Foto: SweE Lars Christensson instruerar ryttarna, från vänster Ida Creutz, Amanda Harrysson, Linn Andersson. Foto: SweE

Under Fälttävlansveckan 2017 passade ponnyryttarna Linn Andersson, Amanda Harrysson och Ida Creutz på att ta fälttävlanskortet. Alla tre var väl förberedda och visade att de är redo för att göra sina första tävlingsstarter. De fick också en hel del tips och råd av Lars Christensson, A-tränare i fälttävlan och styrelseledamot i Swedish Eventing.
 
Fälttävlan blir allt populärare och det är väldigt glädjande att många vill börja tävla.  Det är en tuff sport som ställer stora krav på både häst och ryttare, och det krävs kunskaper för att rida och tävla. Säkerhetskraven är höga och införandet av fälttävlanskortet för att få göra sin första start i debutantklass är ett sätt att se till att ryttarna har kunskap och förmåga att hantera sin häst, veta hur man rider på olika typhinder i skogen och ha en väl förberedd häst. De ekipage som genomförde provet för Lars Christensson under Fälttävlansveckan klarade det med glans och blir nu tre nya tävlingsryttare i vår sport.  Vi önskar dom lycka till på tävlingsbanorna! 

Linn Andersson

Amanda Harrysson

____________________________________________________________________________________________

Fälttävlanskortet krävs för att man ska få börja tävla. Passa på under Swedish Eventings Fälttävlansvecka. Fälttävlanskortet krävs för att man ska få börja tävla. Passa på under Swedish Eventings Fälttävlansvecka.

Ta Fälttävlanskortet!
Om du har tränat fälttävlansmomenten förut eller kanske deltagit på vår träning under tisdagen och känner dig redo att ta Fälttävlanskortet inför att börja tävla så passa på nu!
 
Tid och plats:
Onsdag 2 augusti kl. 9.00 på Skyrup Country Club.
Ryttarna ska vara framridna och klara för samling kl. 9.00.
 
Anmäl dig till: sara.sjoborgwik@swedisheventing.se.
Betala 200 kr via Swish 123 335 0006 till Swedish Eventing
Ange Fälttävlanskortet och ditt namn.
 
Vi har också ett nytt roligt moment under Fälttävlansveckan; One-Stop-Eventing, där du kan träna alla momenten i fälttävlan. Läs mer om det här